Ο Ξενόπουλος έπιασε πέναλτι «φάντασμα» του Βρέσκα - Έξαλλος ο Δώνης με τον διαιτητή (vid)

Ο Ξενόπουλος έπιασε πέναλτι «φάντασμα» του Βρέσκα - Έξαλλος ο Δώνης με τον διαιτητή (vid)

Για ακόμη μια φορά η ελληνική διαιτησία γύρισε την πλάτη της στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Βρέσκα να καταλογίζει νέο πέναλτι – σκάνδαλο στη διαδικασία των πλέι οφ κατά του «Τριφυλλιού».

Όμως, οι Έλληνες διαιτητές λογαριάζουν χωρίς τους… πράσινους τερματοφύλακες. Ήταν ο Διούδης, ο οποίος αποστόμωσε τον Κομίνη, τώρα είναι ο Ξενόπουλος, ο οποίος έπραξε αντιστοίχως με τον Βρέσκα.

Ο Ξενόπουλος στην παρθενική του εμφάνιση με τα πράσινα, πραγματοποιεί έως τώρα μια ονειρική εμφάνιση, καθώς «ψάρωσε» και έπιασε το πέναλτι του Φετφατζίδη στη δεξιά του γωνία.

Αυτή θα έπρεπε να ήταν η είδηση του άρθρου, όμως, δεν γίνεται να μη σταθούμε στο τι είδε ο Βρέσκας στο VAR.

Ο Μπρούνο Γκάμα πέρασε ανάμεσα από τους Αλεξανδρόπουλο και Ανουάρ, όμως, κανένας από τους δύο δεν έκανε παράβαση. Ο μεν Ανουάρ δεν έχει βρει καν αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο δε Αλεξανδρόπουλος βρίσκει καθαρά την μπάλα.

Αυτό προκάλεσε και την οργή του Γιώργου Δώνη, τη στιγμή που ο Έλληνας διαιτητής έλεγχε τη φάση με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας: «Ξεφτίλα. Άμα θέλεις, δώστο το πέναλτι! Τα έχουμε συνηθίσει!»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρέσκας καταλόγισε σε πρώτο χρόνο και… δεύτερο πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού, το οποίο – όμως – πήρε πίσω έπειτα από νέα χρήση VAR.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News