«Ο Βοτανικός ενώνει Γιαννακόπουλο - Αλαφούζο»

«Περιμένει Γιαννακόπουλο για να αποχωρήσει ο Αλαφούζος»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος. Δύο κόσμοι εντελώς αντίθετοι. Δύο άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα κοινό. Με μοναδική εξαίρεση τον Βοτανικό.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ λατρεύει τον Παναθηναϊκό. Ζει και αναπνέει για το Τριφύλλι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν έχει τέτοια αισθήματα. Και αν τα έχει μάλλον τα κρύβει τόσο καλά όσο η χαμένη Ατλαντίδα. O Γιαννακόπουλος είναι οπαδός και μπροστά στον Παναθηναϊκό μπορεί να θυσιάσει τα πάντα. Ο Αλαφούζος είναι ψυχρός επιχειρηματίας και αν τα συμφέροντά του είναι κόντρα δεν διστάζει να βάλει στο περιθώριο την ομάδα.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες ολόκληρες για τις διαφορές των ιδιοκτητών του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Κι όμως ίσως υπάρξει κάτι που μπορεί να τους ενώσει. Και αυτό το κάτι δεν είναι άλλο από την προοπτική ενός πράσινου σπιτιού στον Βοτανικό που μπορεί να επαναφέρει τα χαμόγελα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να φέρει αισιοδοξία όραμα και λεφτά.

Τα λόγια του Κώστα Μπακογιάννη δείχνουν τον δρόμο. Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα-κλειδιά για την ανάπτυξη και εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα λοιπόν. Αυτό είναι το κλειδί στις σχέσεις του Γιαννακόπουλου με τον Αλαφούζο που μπορεί να διαφέρουν σε πολλά αλλά πλέον έχουν ένα κοινό σκοπό τη δημιουργία του γηπέδου.

Αυτός είναι ο λόγος που οι δύο πλευρές έχουν στήσει γέφυρες επικοινωνίας.’Εχουν συνεργασία σε αρκετά θέματα που μπορούμε να τη δούμε σύντομα και επί χάρτου.

Πηγή: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News