Ο... underrated Κασελάκης

Ο... underrated Κασελάκης

O Λεωνίδας Κασελάκης μπορεί να πέρασε στα ψιλά όταν ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό (λογικό αφού αν είσαι 30 χρονών κι έχει κάνει καριέρα σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας, δεν περιμένεις να σηκωθούν και…κύματα ενθουσιασμού), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως συγκεκριμένες μικρές δουλειές δεν μπορεί να τις φέρει εις πέρας.

Άλλωστε φέτος με τον Παναθηναϊκό να έχει μικρό μπάτζετ και να βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης δεν θα περισσέψει κανείς, άπαντες θα κληθούν να προσφέρουν. Ο έμπειρος φόργουορντ χαροποίησε τον προπονητή του στον αγώνα με την ΑΕΚ με την συγκέντρωση και την αγωνιστικότητά του.

Κλειδί για την ομάδα του αποτέλεσε η είσοδος του στο παρκέ (6π. δίχως να χάσει σουτ), ο Λεωνίδας βοήθησε τον πρωταθλητή να γυρίσει την εικόνα του ματς στο πρώτο μέρος, με εκείνο στο γήπεδο οι πράσινοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 16-5 για το 35-43.

Την περσινή σεζόν είχε 8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Προμηθέα που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ομάδα-πρότυπο.

Ο Χανιώτης με περάσματα από Ηλυσιακό, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Νέα Κηφισιά, Αστανά, Προμηθέα δεν σφύζει από ταλέντο, δεν είναι παίκτης εκπάγλου καλλονής, δεν τον βλέπεις και …λιποθυμάς, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά: το παιδί αυτό βάζει κάτω ένα σωρό από ταλαντούχους και χαρισματικούς ομότεχνους του, αφού όπως λένε όσοι τον ζουν καθημερινά στις προπονήσεις η θέλησή του γι δουλειά είναι εντυπωσιακή θυμίζοντας σε αρκετούς τον Κώστα Καϊμακόγλου. Μακάρι κι ο Λεωνίδας να κερδίσει τους τίτλους του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News