Ο τοπ-παίκτης του Νοεμβρίου

Βιλερμπάν: Νίκη 94 πόντων πριν τον Παναθηναϊκό!

Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι μέσα στο Νοέμβρη ο Χάουαρντ Σαντ Ρος που κόντρα στον ΠΑΟΚ πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Εδώ και δύο εβδομάδες ο Κουβανός πατά πολύ γερά.

-Με τον Κολοσσό ήταν εκείνος που έκανε την (μεγαλύτερη) διαφορά στο ΟΑΚΑ καθώς ήταν ο κύριος παράγοντας για να «ανοίξει» η ψαλίδα της διαφοράς. Σε 19:58 είχε 13 πόντους με 4/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα.

-Στο Βελιγράδι ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που κράτησε τα προσχήματα με την απόδοσή του. Αλάνθαστος από το δίποντο και σοβαρός στην άμυνα, έμεινε μακριά από τα λάθη σε αγώνα που ήταν δύσκολο να παίξει κανείς καλά, τη στιγμή που όλα γύρω κατέρρεαν. Σημείωσε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 20:06.

-Με τον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που έκανε πολλές δουλειές στο παρκέ της Πυλαίας. Έδειξε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στην επίθεση ενώ βοήθησε και πολύ στην άμυνα. Τελείωσε το ματς έχοντας 13 πόντους, 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και κανένα λάθος σε 24:50 λεπτά συμμετοχής.

-Κόντρα στην Ούνιξ όσο αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Με 9 πόντους και γεμάτη στατιστική (4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα) ο Κουβανός είχε μία θετική παρουσία στο ματς.

-Τέλος κόντρα στην ΑΕΚ έκανε την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, βοηθώντας τους πράσινους να ανοίξουν την ψαλίδα της διαφοράς τελειώνοντας το ματς έχοντας 15 πόντους με 3/6 τρίποντα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News