Ό, τι έγινε με πολλούς, θα συμβεί και στον Τάσο;

Δεύτερο τέρμα ο Χατζηγιοβάνης, 2-2 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει κατακτήσει ούτε μισό τίτλο με την πράσινη φανέλα και χωρίς να έχει δικαιολογήσει τα καλά λόγια που λέγονταν γι αυτόν από το 2016 όταν ξεχώριζε στις πράσινες ακαδημίες.

Μαζί του ο κόσμος του Παναθηναϊκού αντίκρυσε ότι και με δεκάδες άλλους παίκτες.

Δηλαδή την μη ποιοτική κι αθλητική βελτίωση ενός ποδοσφαιριστή που κατάφερε, με τα λίγα που έκανε στην Ελλάδα και χάρη στο brand του συλλόγου (που παραμένει σε σεβαστή θέση παρά τα όσα τραβάει ο Παναθηναϊκός χρόνια τώρα έχοντας μπλέξει με στρατιές ανίκανων παραγόντων) να γίνει στόχος ευρωπαϊκών ομάδων.

Με άλλα λόγια ο κόσμος είδε ένα καλό παίκτη να μην γίνεται «αστέρι» στον Παναθηναϊκό και να…σκοτώνεται στην αγορά, ίσα-ίσα επειδή η διοίκηση έχει ανάγκη ρευστού για να πάρει παίκτες στον προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News