Ο τελευταίος χορός του Αρχηγού!

Από ΟΑΚΑ... Δημήτρης Διαμαντίδης!

Η στιγμή που κανένας φίλος του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ δεν φανταζόταν, είναι προ των πυλών, καθώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στο Ο.Α.Κ.Α.

Είχε γίνει γνωστό από την αρχή της χρονιάς, πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσει μια ονειρική καριέρα στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, όσο η ώρα πλησιάζει, η σκέψη… τρομοκρατεί τους φίλους του «τριφυλλιού» και του μπάσκετ γενικότερα.

[ads2]

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο ηγέτης και ζωντανός θρύλος της ομάδας, θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα το τελευταίο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θα γνωρίσει για ακόμα μία φορά το χειροκρότημα από τους 20 και πλέον χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα γεμίσουν το κλειστό.

Στο γήπεδο που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, εκεί που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, εκεί όπου έφτιαξε τον μύθο του και πανηγύρισε δεκάδες τίτλους με το τριφύλλι στο στήθος, ο «3D» θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον τέταρτο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού», (και) για αυτόν το λόγο εξαφάνισαν τόσο γρήγορα τα «μαγικά» χαρτάκια του τέταρτου τελικού. Για να έχουν να λένε στα παιδιά τους, στους φίλους τους, πως ήταν εκεί, στο τελευταίο παιχνίδι ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αθλητή, που κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση από όλους τους υγιείς φίλους του μπάσκετ.

Για αυτό λοιπόν, όλοι εσείς, που θα βρεθείτε την Δευτέρα στο κλειστό, δώστε όλη σας τη φωνή, όλη σας τη ψυχή και σπρώξτε την ομάδα προς τη νίκη, ώστε ο μεγάλος αρχηγός να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον εμβληματικό ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΑΣ!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News