Ο Τελάντερ μιλά για τη φάση της χρονιάς!

Η βαθμολογία των πλέι οφ!

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε για τη φάση του τελευταίου λεπτού της Τρίπολης, που έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή. Τι είπε για τη συνεργασία με τον Μολέντο και για τα πλέι οφ

Ο Δανός αμυντικός ξεχώρισε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Και φυσικά ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, όταν έτρεξε και πρόλαβε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, στο πλασέ του Μάσα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, τη στιγμή που όλο το γήπεδο πανηγύριζε λόγω σιγουριάς για το γκολ.

[ads2]

Ο Δανός αμυντικός μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr για τη συγκεκριμένη φάση, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και πως κατάφερε να σώσει το γκολ, αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα, αλλά και στη συνέχεια του Παναθηναϊκού, που πλέον θα επικεντρωθεί στα πλέι οφ.

«Γνωρίζαμε από πριν πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και έχουμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Εγινε ακόμα πιο δύσκολο με τη βροχή και τις καιρικές συνθήκες. Ήταν δύσκολο με τέτοια βροχή και τέτοιο αέρα. Ήταν μια πολύ δυνατή και σκληρή μάχη και ένα αποτέλεσμα δίκαιο, βάσει της εικόνας του αγώνα».

Ο Τελάντερ μίλησε για τις λίγες φάσεις που έκανε η ομάδα: «Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Δεν δημιουργήσαμε όσο σε άλλα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει όμως το γκολ στην ευκαιρία του Βιγιαφάνιες και να είχαμε φύγει νικητές».

Σε αντίθεση με την επίθεση, η άμυνα του Παναθηναϊκού λειτούργησε καλά και ο Τελάντερ μίλησε για την καλή συνεργασία που είχε με τον Ροντρίγκο Μολέντο: «Είναι αλήθεια πως συνεργαζόμαστε καλά. Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας, αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Περιγράφοντας τη φάση του τελευταίου λεπτού, που έδιωξε τη μπάλα πάνω απ’ τη γραμμή, γλιτώνοντας την ήττα, είπε: «Είδα τον Στιλ να είναι έξω και κατάλαβα πως μπορεί να σουτάρει ο αντίπαλος από μακριά. Άρχισαν να τρέχω προς την εστία χωρίς να κοιτάζω τη μπάλα. Μετά είναι και λίγο θέμα τύχης. Όταν τη διώχνεις δεν είσαι βέβαιος αν έχει περάσει ή όχι τη γραμμή. Ευτυχώς για εμάς δεν την είχε περάσει και δεν χάσαμε τουλάχιστον το παιχνίδι. Θα ήταν άσχημο να χάναμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς».

Τέλος, μιλώντας για τα πλέι οφ και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: «Θα είναι σίγουρα μια δύσκολη διαδικασία γιατί θα δώσουμε δύσκολα ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα όμως. Θα μπούμε στα πλέι οφ με στόχο να τα κερδίσουμε και αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα τα καταφέρουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News