Ο Ταβάρες του έλειπε τώρα...

Ο Ταβάρες του έλειπε τώρα...

Σε σοβαρό κίνδυνο να φύγει με άδεια τα χέρια από την Ισπανία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σε λιγότερο από δυο μέρες θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ταβάρες χωρίς τον βασικό του «πύργο» στο 100%. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Φαντάζομαι πως ο μειωμένος χρόνος του Παπαγιάννη στο ματς με την Μπασκόνια, αφενός αφορούσε το πρόβλημα του Μεγαρίτη σέντερ στη μέση, αφετέρου στο μυαλό του Πρίφτη πιθανώς να βρισκόταν και το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη.

Το πώς έχασε το Τριφύλλι ένα παιχνίδι μόλις στο.. καλάθι με φανερή αδυναμία στο ριμπάουντ (όσα αμυντικά ριμπάουντ μάζεψαν οι «πράσινοι», τόσα επιθετικά μάζεψαν οι Βάσκοι (15-15)) δείχνει μεν πως η προσπάθειά του «μέτρησε» (γύρισε κι από το -11 του 22ου λεπτού), αλλά και πως χωρίς τον «Big Papa» σε υψηλά επίπεδα και με την αποχώρηση του Ντίνου η ομάδα αποκτάει νέο μπελά, εκεί που πάει να λύσει το πρόβλημα του άσου!

Φανταστείτε, πως αν ο Νέντοβιτς έδινε «κάτι παραπάνω» ή αν το τελευταίο σουτ του Παπαπέτρου έβρισκε στόχο, ο Παναθηναϊκός θα πανηγύριζε μια νίκη, στην οποία οι διεκδικήσιμες μπάλες γύρω από τη δική του στεφάνι ήταν στο «50-50» να καταλήξουν σε ελληνικά ή ισπανικά χέρια (ειρωνικά «κατέβηκε» στο 1-2 εν τέλει από φάουλ και βολές του Γκρέιντζερ στην προσπάθεια για ριμπάουντ).

Προφανώς, το βράδυ της Τρίτης στη «Fernando Buesa Arena» σημειώθηκε μια ήττα για τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης, η οποία θα μνημονεύεται όλο τον χρόνο για τον τρόπο προέλευσής της (όχι… όπως το 2017 με την κλοπή στον Παππά). Κυριότερο, όμως, χάθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξασφαλιστεί ηρεμία για την ομαλή ενσωμάτωση του Φερέλ στο γκρουπ των παικτών.

Στο… σήμερα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει ό,τι του απέμεινε από το ματς της Τρίτης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, που ασφαλώς, επιδιώκει να ανοίξει από νωρίς τη διαφορά κόντρα στην Εφές, για παράδειγμα, μια ομάδα τετράδας που βρίσκεται στο 0-3!

Ο πράσινος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τον ταλαιπωρημένο Παπαγιάννη, τον Φλόιντ και τον Καββαδά για να αντιμετωπίσει τον θηριώδη Ταβάρες. Μη σας φανεί παράξενο, αν δοκιμαστεί ο τελευταίος στο επερχόμενο παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News