Ο Στραματσόνι και ο προπονητής της Μίλαν

Ο Στραματσόνι και ο προπονητής της Μίλαν

Νέος προπονητής της Μίλαν, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της σεζόν, θα είναι ο Κρίστιαν Μπρόκι και η ηλεκτρονική έκδοση της «Gazzetta» συγκρίνει την πορεία του με αυτή του Αντρέα Στραματσόνι. 

Το παράδειγμα της Ίντερ της σεζόν 2011/12 θέλει να ακολουθήσει η Μίλαν, σύμφωνα με αφιέρωμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Gazzetta», καθώς η πρόσληψη του Κρίστιαν Μπρόκι θυμίζει σε πολλά σημεία αυτή του Αντρέα Στραματσόνι από την Ίντερ. 

[ads2]

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, όπως και ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού έτσι και ο Μπρόκι, ήταν ο προπονητής στις ακαδημίες πριν αποφασιστεί η προαγωγή του στην α’ ομάδα και πλέον οι «ροσονέρι» αναμένουν τα ίδια αποτελέσματα. 

Ο «Στράμα» όταν ανέλαβε το 2012 την Ίντερ, η ομάδα ήταν στην 8η θέση της Serie A, εκτός Κόπα Ιτάλια και αποκλεισμένη από τη Μαρσέιγ στο θεσμό του Champions League και τελικά κατάφερε να τα αλλάξει όλα. 

Οι «νερατζούρι» μέχρι το τέλος της σεζόν κέρδισαν θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν, επικράτησαν της Μίλαν 4-2 και σκόραραν 20 γκολ, αλλάζοντας κατά πολύ το κλίμα στις τελικές εντυπώσεις της χρονιάς. 

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει το δημοσίευμα, ο Κρίστιαν Μπρόκι δεν υπολογίζεται για μόνιμη λύση, καθώς στα υπ’ όψιν υπάρχουν οι Μαρσέλο Λίπι και ο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News