Ο Στραματσόνι και ο... Ουζουνίδης!

Ο Στραματσόνι και ο... Ουζουνίδης!

Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο έβαλε στο επίκεντρο της κριτικής τόσο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όσο και τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό να καλείται να διαχειριστεί την πρώτη πολύ σοβαρή κρίση επί ημερών του. Αποκαλυπτικός όπως πάντα ο Γιώργος Σπανουδάκης…

Επί της ουσίας ο 39χρονος τεχνικός έχασε το μαξιλαράκι της ανοχής που του έδινε η διοίκηση και κυρίως ο κόσμος και έτσι από εδώ και στο εξής θα είναι και αυτός στο κάδρο της αυστηρής κριτικής και της εσωστρέφειας.

[ads2]

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι λογικό να είναι έντονα προβληματισμένος από τον αποκλεισμό και γενικότερα την εικόνα της ομάδας, αλλά σε αυτή τη φάση δεν έχει πολλά περιθώρια κινήσεων.

Μεταγραφικά ότι του ζητήθηκε από τον Στραματσόνι το έκανε, ενώ σε επίπεδο προπονητή δεν υπάρχει σκέψη και για άλλη αλλαγή.

Αντιθέτως υπάρχει διάθεση για στήριξη στον Ιταλό, μ” έναν τεχνικό διευθυντή που θα τραβήξει τα γκέμια στα αποδυτήρια και γενικά την ποδοσφαιρική λογική. Ήταν να γίνει το καλοκαίρι, αλλά ίσως επισπευστεί ο ερχομός του στο Κορωπί. Εάν φυσικά το δεχτεί ο Στραματσόνι.

Σε ότι αφορά τα σενάρια, τις φήμες αλλά και τις προτάσεις για επανεξέταση της προοπτικής συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και γενικότερα με μία ελληνική επιλογή για τον πάγκο της ομάδας, σε αυτή τη φάση τα πάντα είναι στο συρτάρι, χωρίς να υπάρχει και διάθεση για να βγουν.

Έστω και εάν υπάρχουν θιασώτες αυτής της προοπτικής…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News