Ο Στραματσόνι δείχνει την πόρτα εξόδου και στον Νάνο

Ο Στραματσόνι δείχνει την πόρτα εξόδου και στον Νάνο

Παρά το γεγονός ότι για μια διετία ο Νάνο ήταν από τις αποκαλύψεις του Παναθηναϊκού και όλοι μιλούσαν για μια σπουδαία ανακάλυψη, ο Ισπανός είναι πλέον με το ένα πόδι εκτός ομάδας! Για να μην πούμε και με τα δύο…

Ο Νάνο, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του, πριν από έναν χρόνο μέχρι το 2017, πλέον είναι εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιταλός δεν είχε κανένα πρόβλημα να του δώσει άδεια μιας εβδομάδας, για να βρεθεί στην Ισπανία στο πλευρό της γυναίκας του που γέννησε, έστω και εάν ο προβλεπόμενος χρόνος «απουσίας» είναι το πολύ τέσσερις ημέρες.

Έτσι εάν δεν αλλάξει κάτι, το καλοκαίρι θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του, με την περίπτωσή του πάντως να έχει ενδιαφέρον, αφού αρκετοί εντός της ομάδας θεωρούν ότι δικαιούτε περισσότερων ευκαιριών, με δεδομένο ότι ο Πράνιτς που καλύπτει την αριστερή πτέρυγα δεν έχει ενθουσιάσει.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News