Ο Στραματσόνι... ανέβασε τον Μπουμάλ!

Ο Στραματσόνι... ανέβασε τον Μπουμάλ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες η επέμβαση του Ολιβιέ Μπουμάλ στην κλείδα από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Καμερουνέζου άσου στο ματς με τον Πλατανιά.

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και την Πέμπτη ο Μπουμάλ προβλέπεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο για να μεταβεί στην κατοικία του όπου θα παραμείνει σε πλήρη ακινησία για τρεις εβδομάδες.

[ads2]

Προπονήσεις με την υπόλοιπη εβδομάδα θα ξεκινήσει την 5η εβδομάδα και ως εκ τούτου δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οπως σημειώθηκε από το περιβάλλον του παίκτη, η διάθεση του απίστευτα άτυχου Μπουμάλ βελτιώθηκε όταν ενημερώθηκε από τον γιατρό του Παναθηναϊκού ότι ο Αντρέα Στραματσόνι του εύχεται ολόψυχα περαστικά και τον περιμένει ξανά δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας, παρότι σημείωσε ότι θα του λείψει πολύ στα σημαντικά ματς που έρχονται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News