Ο Στράμα Κερδίζει το Στοίχημα!

Το προπονητικό τιμ του Στραματσόνι

Δεν σκόρπισε τον ενθουσιασμό όταν ανακοινώθηκε, ενώ αρκετοί θεώρησαν πως εντός στον Ιουνίου θα αποχωρούσε, παρότι είχε συμβόλαιο.

Ναι πρόκειται για τον Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Ο Ρωμαίος προπονητής δεν έπεισε κανέναν πως μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα, ανταγωνιστική, ποιοτική και πάνω απ’ όλα αποτελεσματική μέχρι και τον Ιούλιο του 2016.

Το κοφτερό του μάτι, οι διασυνδέσεις του, αλλά και το γεγονός πως ξέρει τι θέλει να παίξει στο χορτάρι, τον οδήγησαν σε συγκεκριμένες κινήσεις/μεταγραφές, που αποδίδουν άμεσα και χωρίς καμία χρονοτριβή.

Κάτι άλλο που πρέπει να πιστωθεί στον Στραματσόνι, είναι η διαφαινόμενη αλλαγή νοοτροπίας εντός και εκτός αποδυτηρίων. Με την βοήθεια και από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, μια τεράστια προσωπικότητα, προσπαθούν να διώξουν τα όποια σύννεφα μιζέριας, «κυκλοφορούν» ακόμα, πάνω και… μέσα σε κεφάλια, στο Κορωπί.

Συνεπώς ο Ιταλός, δείχνει πως έχει κερδίσει ξανά τον κόσμο, ο οποίος ορθώς δεν αποθέωσε κανέναν (πλην Μπεργκ και πάντα τον Λέτο…), χειροκρότησε την ομάδα, την στήριξε (και αυτό θα κάνει), αλλά «αγκάλιασε» τον Αντρέα με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα, στο τέλος του αγώνα με την Μπρόντμπι.

Ο Ιταλός ήρθε στα… χαμηλά, ο κόσμος παρέμεινε δυσαρεστημένος, ο Τύπος του άσκησε-και δικαίως έντονη κριτική, ωστόσο ήρθε η ώρα να πιστωθεί αυτά που κάνει καλά.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News