Ο Στιλ για την... αλλαγή του Στραματσόνι

Ο Στιλ για την... αλλαγή του Στραματσόνι

Για την αλλαγή που έχει επιφέρει ο Στραματσόνι στο αγωνιστικό στιλ του Παναθηναϊκού μίλησε ο Λουκ Στιλ, ενώ εφιστά την προσοχή ενόψει Ατρομήτου.

“Γι’ αυτό ζω! Αν χρειάζεται να κάνω μόνο 2-3 επεμβάσεις και να μη δέχομαι γκολ, για μένα είναι ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω τι θα αντικαταστήσει αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο και να σου πω την αλήθεια αυτό με… τρομάζει λίγο», ανέφερε αρχικά στο «Goal». 

[ads2]

«Για έναν τερματοφύλακα το να κρατάει το μηδέν πίσω, είναι ό,τι πιο σημαντικό. Διότι παίζοντας σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρεις πως μπροστά κάποια στιγμή θα βάλεις 1-2 γκολ. Οπότε αν έχεις κάνει σωστά τη δουλειά πίσω, θα πάρεις και τους τρεις βαθμούς». 

Αναφορικά με την αλλαγή του αγωνιστικού στιλ, ανέφερε ότι: «Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στην επίθεσή μας και στις τακτικές που δουλεύουμε πάνω στις προπονήσεις μας. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να κάνουν όλα όσα έχουμε δουλέψει την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση. Ξέρεις, για τον τερματοφύλακα είναι διαφορετικό, γιατί βλέπει όλο το γήπεδο μπροστά του κι έχει την πιο καθαρή εικόνα. Βελτιωνόμαστε πολύ ως ομάδα και είναι ξεκάθαρο πλέον αυτό. Ακόμη και με τον Πανιώνιο που δεν σκοράραμε, είχαμε μία πολύ γεμάτη εμφάνιση κι αυτή τη φορά διορθώσαμε και την αποτελεσματικότητά μας. Έχουμε εξελιχθεί ως ομάδα σε ένα πολύ ικανοποιητικό βαθμό». 

Όσο για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε το Κύπελλο και για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, πρέπει να δείξουμε ανάλογη εικόνα με αυτήν που δείχνουμε εδώ και λίγο καιρό. Θέλουμε ένα καλό σκορ στο γήπεδό μας, αλλά και μεγάλη προσοχή, διότι ο Ατρόμητος είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Είμαστε καλά και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το σερί μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News