Ο Στάθης Ψάλτης με φόντο το Tριφύλλι! (pic)

Ο Στάθης Ψάλτης με φόντο το Tριφύλλι! (pic)

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Ψάλτη έφερε μεγάλη θλίψη σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν είχε πει ποια ομάδα υποστηρίζει.

Παρόλα αυτά σε παρακολουθούσε αθλήματα, αλλά αρνούταν πεισματικά τον οπαδισμό και έτσι είχε θαυμαστές από όλες τις ομάδες και αυτό είναι αρκετά δύσκολο στις μέρες μας.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες φίλων του Παναθηναϊκού στο παρελθόν φέρεται να έχει σταματήσει παράσταση στο θέατρο «Περοκέ», για να βγει και να φωνάξει για λίγα δευτερόλεπτα με φίλους της ομάδας που κατευθύνονταν στην Ομόνοια για να πανηγυρίσουν κάποια από τις επιτυχίες του «τριφυλλιού» στη δεκαετία του ’90. Πέρα, όμως, από αυτό ο Στάθης Ψάλτης σε μια από τις ταινίες του είχε περάσει αρκετές ώρες σε… περιβάλλον Παναθηναϊκού.

Στην ταινία «Ράκος Νο14 και ο πρώτος μπουνάκιας», έγιναν αρκετά γυρίσματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα στην αίθουσα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.

Ο Στάθης Ψάλτης με φόντο το Tριφύλλι! (pic)

Με φόρα από την χτεσινή επιτυχία έρχεται ο Ray Alex! Πάμε για νέο ταμείο με τα Playoffs του NBA…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News