Ο σωστός δρόμος που χάραξαν Καραγκούνης και Δώνης

Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Στον Παναθηναϊκό ο ανταγωνισμός έχει πλέον αυξηθεί και με τις υπάρχουσες συνθήκες δύσκολα θα βρεθεί χώρος για τους μικρούς να δείξουν την αξία τους.

Σε αυτή την περίπτωση καλά κάνουν στην ΠΑΕ και στέλνουν τα φυντάνια σε ομάδες με δανεισμό. Συνέβη με Περέα, Θεοχάρη, ίσως ακολουθήσει ο Αθανασακόπουλος, με τα παιδιά να καταλαβαίνουν ότι σε περιβάλλον που συνεχώς αυξάνει τον ανταγωνισμό, τα περιθώρια για τους ίδιους δεν είναι όσο μεγάλα θα ήθελαν.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ξέσπασμα στ’ αποδυτήρια: “Που νομίζετε πως έχετε έρθει; Εδώ είναι Παναθηναϊκός”

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπόλονι στα αποδυτήρια – Τι είπε στους παίκτες

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Το να πας δανεικός για ένα χρόνο δεν σημαίνει πως δεν σε πιστεύουν. Το ζητούμενο είναι η εξέλιξη κι αυτό είναι κάτι που πρέπει πρώτα απ’ όλα να αντιληφθούν και να αποδεχθούν οι μικροί.

Μπορεί στο πρώτο άκουσμα να ακούγεται…ξενέρωτο, όμως ένας δανεισμός ορισμένες φορές έχει ευεργετικά αποτελέσματα, εφόσον ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις να κάνεις και πως θα το κάνεις. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.

Ο Γιώργος Καραγκούνης πήγε δύο χρόνια δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης κι όχι μόνο δεν «λύγισε» πνευματικά και ψυχολογικά, αλλά γύρισε πολύ πιο έτοιμος κι έκανε καριέρα!

Ο Γιώργος Δώνης ακολούθησε την ίδια ακριβώς διαδρομή. Ο δανεισμός δεν είναι το τέλος της διαδρομής ή αιτία για να τα βάψει μαύρα ένας νεαρός, αρκεί να τον διαχειριστεί σωστά. Επιβάλλεται βεβαίως να βρεθεί το κατάλληλο περιβάλλον που θα υποστηρίξει σωστά την ανάπτυξή του, αυτό, όμως είναι δουλειά κι ευθύνη των πράσινων.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Κόουτς, αφαίρεσες το λάθος «δόντι»...

Μονόδρομος η άμυνα

Ο Λάζλο Μπόλονι καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο όπως οι πιο πολλοί Βαλκάνιοι: στιβαρή άμυνα, τρέξιμο στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.