Ο Σισέ δεν μας κάνει;

Ο Σισέ δεν μας κάνει;

Κατά τη γνώμη μας ο Παναθηναϊκός (παρά τα προβλήματά του) στο τέλος της σεζόν θα έχει προσπεράσει τον Άρη εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε αυτή την περίπτωση μήπως θα έπρεπε να αναζητηθούν στελέχη με κύρος και αναγνωρισιμότητα εκτός συνόρων;

Πρώτος που μας έρχεται στο νου ο Τζιμπρίλ Σισέ που ως μέλος του κλαμπ θα δύναται που και που να βάζει καμιά φωνή στο Κορωπί-πράγμα απαραίτητο.

Σε μια χώρα που ακούς όλο και περισσότερους νέους να σου λένε ότι αν βρουν μια καλή δουλειά είναι διατεθειμένοι να φύγουν στο εξωτερικό, υπάρχει ένας ξένος που σε κάθε ευκαιρία δηλώνει διαθέσιμος να επιστρέψει στην Αθήνα και να εργαστεί ακόμα και δωρεάν.

Δεν είναι παράξενο! Ο Τζιμπρίλ πέρασε δύο ωραία χρόνια στην Αθήνα. Πήρε από τον σύλλογο ένα τεράστιο συμβόλαιο, λάτρεψε τα νότια προάστια, απέκτησε φίλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου με κοινά γούστα σαν τον Νικόλα Πατέρα και τον Σωτήρη Νίνη.

Του άρεσε ότι εδώ του φερθήκαμε σαν να είναι αληθινός σταρ και τον κάναμε να νιώσει σημαντικός: πλην της Οσέρ όπου έκανε το ξεπέταγμά του παντού αντιμετωπίστηκε ως ρολίστας πολυτελείας: μόνο εδώ βρήκε ομάδα που του φέρθηκε με τεράστιο σεβασμό και μεγάλη γενναιοδωρία. Επίσης μόνο εδώ η τότε γυναίκα του, Τζουντ, έζησε χωρίς τον τρόμο των παπαράτσι: για τον Σισέ αυτό ήταν μια μεγάλη απόδειξη ότι η Αθήνα είναι μια πολιτισμένη πόλη.

Ο άνθρωπος μόνο δεν έχει πέσει στα γόνατα τόσα χρόνια να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, ακόμα ανεκμετάλλευτο θα τον έχουμε;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News