Ο «σινιόρε γκολ» στην «πράσινη» λίστα

Ο «σινιόρε γκολ» στην «πράσινη» λίστα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τζιανπάολο Πατσίνι της Βερόνα για το καλοκαίρι και το SDNA παρουσιάζει τον Ιταλό επιθετικό και τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει καλά τον Τζιανπάολο Πατσίνι και όπως έγραψε το SDNA αργά το βράδυ της Δευτέρας, η περίπτωσή του απασχολεί τους «πράσινους» ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

[ads2]

Ο Στραματσόνι ψάχνει την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ο Πατσίνι είναι παίκτης που καλύπτει αυτά που ζητάει ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού. Μάλιστα εικάζεται πως το καλοκαίρι ο 31χρονος Ιταλός φορ θα μείνει ελεύθερος από τη Βερόνα, μιας και θα ενεργοποιηθεί ένας ειδικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιό του λόγω του επικείμενου υποβιβασμού από τη Serie A.

Ο Τζιανπάολο Πατσίνι είναι ένα κλασικό «εννιάρι». Διαθέτει καλό τελείωμα των φάσεων με το δεξί του πόδι ενώ σημαντικό του ατού αποτελεί η δύναμη που έχει στον αέρα. Αποτελεί ουσιαστικά έναν… κεφαλοσφαιριστή επιθετικό, μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες. Η κίνησή του άλλωστε μέσα στην περιοχή χωρίς την μπάλα προκαλεί συνεχώς προβλήματα στις άμυνες που τον αντιμετωπίζουν.

Παραγωγικές χρονιές στη Serie A
Τα βήματα του Πατσίνι στο ιταλικό ποδόσφαιρο ήταν σταθερά και ανοδικά. Η αρχή έγινε ουσιαστικά στη Φιορεντίνα, όπου παρουσίασε τα πρώτα δείγματα της ικανότητάς του στο σκοράρισμα. Το ξεπέταγμα όμως ήρθε στη Σαμπντόρια, όπου με 30 γκολ σε δύο σεζόν στη Serie A κάνει θραύση. Το όνομά του έχει ανέβει επίπεδο και η μεταγραφή του σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Serie A βρίσκεται προ των πυλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News