Ο Σίνγκλετον, ο Παναθηναϊκός και η... βοήθεια!

Άφησε ανοιχτή την επιστροφή του ο Σίνγκλετον, «πόρτα» σε Ολυμπιακό

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κρις Σίνγκλετον, μιλώντας στην Euroleague Greece αναφέρθηκε στη… βοήθεια που πήρε από το τριφύλλι!

«Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου είναι τρομερό συναίσθημα και η ανυπομονησία να το γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μας, που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν ακόμη μεγαλύτερη. Τα Final 4 αποτελούν μία μεγάλη γιορτή και ήταν πραγματικά πολύ περίεργο που παίξαμε δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια χωρίς κόσμο. Νιώθω ευλογημένος που τα κατάφερα μόλις στην 2η συμμετοχή μου.», είπε αρχικά ο Κρις μετά το 2ο Final 4 της καριέρας του.

«Το μυστικό μας δεν ήταν καθόλου κρυφό! Όταν έχεις στην ομάδα τον Μίτσιτς και τον Λάρκιν, είναι δύσκολο να μην είσαι η καλύτερη επιθετική ομάδα στην Ευρώπη. Όχι μόνο γιατί είναι εκπληκτικοί σκόρερ, αλλά γιατί ταυτόχρονα είναι και τρομεροί δημιουργοί. Η κατάληξη της περυσινής χρονιάς που διεκόπη, ενώ είμαστε σχεδόν ανίκητοι και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, μας πείσμωσε πάρα πολύ. Ίσως σε αυτό να οφείλεται και το κακό ξεκίνημά σας στην εφετινή σεζόν. Αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε τον ρυθμό μας και ταξιδεύοντας στην Γερμανία, ήμασταν πεπεισμένοι ότι δεν θα γυρίζαμε χωρίς το τρόπαιο!», υπερθεμάτισε ο πρώην συμπαίκτης του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό.

«Δεν ήθελα μιλήσω πολύ με τον Νικ μετά τον τελικό, γιατί προφανώς ήταν στενοχωρημένος και ταλαιπωρημένος λόγω του τραυματισμού! Του έδωσα συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλης της χρονιάς και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά το καλοκαίρι στην Φλόριντα, όπου συναντιόμαστε κάθε χρόνο. Η πίεση που βιώσαμε μαζί στον Παναθηναϊκό, είναι ξεκάθαρο ότι μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στο σημείο να διεκδικούμε το τρόπαιο με άλλες ομάδες. Ο Καλάθης το είχε πάρει μία φορά, τώρα έφτασε η σειρά μου!», σχολίασε ο βασικός power forward της Εφές, που θέλησε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του Αταμάν προς το πρόσωπό του.

«Ο coach ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε αυτό το σύνολο παικτών, ήταν ο άνθρωπος που κατένειμε μαεστρικά τους ρόλους και προσωπικά τον ευχαριστώ που με πίστεψε και μου ανέθεσε μία αποστολή που με κρατούσε αρκετό χρόνο στο παρκέ», δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News