Ο Σίλντενφελντ και οι άλλοι δύο της λίστας

Ο Σίλντενφελντ και οι άλλοι δύο της λίστας

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση και ήδη βρίσκονται σε επαφές μαζί τους, προκειμένου να τελειώσουν άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

[ads2]

Η πρώτη περίπτωση φαίνεται δυσκολότερη και αποτελεί τον πρώτο στόχο των «πρασίνων» για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Η άλλη περίπτωση μοιάζει ευκολότερη και θα προχωρήσει μόνο αν «ναυαγήσει» η πρώτη και μείνει ελεύθερος ο παίκτης, για τον οποίο ενδιαφέρεται το «τριφύλλι». Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί την τρίτη εναλλακτική επιλογή.

Για να προχωρήσει η περίπτωση του Κροάτη αμυντικού, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στον οικονομικό τομέα και παράλληλα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι «πράσινοι» φέρονται να μην επιθυμούν την απόκτηση κάποιου παίκτη με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, αλλά ψάχνουν για κάποιον που θα μείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News