Ο Σεφέροβιτς «έπαθε» Κωνσταντίνου στο Καμπ Νου! (vids)

Ο Σεφέροβιτς «έπαθε» Κωνσταντίνου στο Καμπ Νου! (vids)

Η Μπενφίκα έχασε μέσα από τα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League με τον Σεφέροβιτς να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα έχοντας εμπόδιο μόλις έναν αμυντικό. Κάτι αντίστοιχο είχε πάθει και ο Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό!

Το εισιτήριο για τους «16» του Champions League θα είχε τσεκάρει η Μπενφίκα του Ζεσούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Οι αποκρούσεις του Βλαχοδήμου κράτησαν το «μηδέν» στην εστία των Αετών, όμως, δεν ήρθε και το χρυσό γκολ στο φινάλε, ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις από τον Σεφέροβιτς.

Ο τελευταίος απέφυγε τον Τερ Στέγκεν, αλλά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μοναδικό αντίπαλο τον Έρικ Γκαρθία. Η χαμένη ευκαιρία, μάλιστα, ώθησε τον προπονητή του να πέσει στο χορτάρι!

Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί και στον Παναθηναϊκό σε πιο προχωρημένη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν βρέθηκε μια ανάσα από τους «4». Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή. Βέβαια, στη συγκεκριμένη φάση έχει προηγηθεί πέναλτι στον Ολιζαντέμπε, που δεν καταλογίστηκε ποτέ!

Θυμηθείτε τις φάσεις:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News