Ο Σαραβάκος για τη Λεωφόρο

Ο Σαραβάκος για τη Λεωφόρο

«Στολίδι για την πόλη» θα αποτελεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού μετά την ανακαίνιση, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος των πράσινων, μιλώντας στην γιορτή του Τριφυλλιού που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, σχολίασε επίσης και το πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο από την στιγμή που «κρέμασε» τα παπούτσια του.

[ads2]

«Η δική μας γενιά έγραψε τη δική της ιστορία και ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Τα νέα παιδιά θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου και είναι τιμή για εμένα.

Το ποδόσφαιρο μου λείπει από την πρώτη στιγμή που σταμάτησα. Βέβαια δεν είναι δυνατό να παίξουμε σε αυτή την ηλικία, όμως μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από φιλανθρωπικούς αγώνες. Δεν είχα την χαρά να παίξω σε αυτό το γήπεδο, έπαιξα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τώρα έτσι όπως είναι και το χορτάρι πρόκειται για την χαρά του ποδοσφαιριστή.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση να γίνει ένα γήπεδο προσιτό για τον κόσμο. Αν τα καταφέρει θα είναι πραγματικά ένα στολίδι για την πόλη»

Για την ταπεινότητά του: «Δεν μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα καλό παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News