Ο Σάρας έστειλε μήνυμα... αποθέωσης στον Λεκαβίτσιους

Ο Σάρας έστειλε μήνυμα... αποθέωσης στον Λεκαβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί την πορεία του τωρινού παίχτη των πρασίνων, Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις έστειλε μήνυμα… αποθέωσης στον συμπατριώτη του μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Ο «Λέκα» πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τα πράσινα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Σάρας, που μπορεί να θεωρηθεί ως ο μπασκετικός πατέρας του καλαθοσφαιριστή του Τριφυλλιού, δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει, έστω και μέσω ενός μακρινού SMS.

Ο λιθουανικός τύπος αποκάλυψε το περιεχόμενο του μηνύματος: «Σπουδαία εμφάνιση. Θυμάμαι το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα. Είχα χλωμιάσει.»

Ο Γιασικεβίτσιους προσέθεσε: «Με εξέπληξε που ο Λούκας έπαιξε σε μια τόσο δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν νεαρό παίκτη να ηγείται της ομάδας του».

Να θυμίσουμε ότι ο Λιθουανός κόουτς είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή την δυσαρέσκεια του, όταν ενημερώθηκε ότι χώρισαν οι δρόμοι του με τον Λεκαβίτσιους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News