Ο Ρόμπερτ Γιάρνι της Μπέτις και του Παναθηναϊκού

Ο Ρόμπερτ Γιάρνι της Μπέτις και του Παναθηναϊκού

Ισπανική ιστοσελίδα προχώρησε σε αφιέρωμα για τους ξένους παίκτες που έπαιξαν στη Ρεάλ Μπέτις. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιάρνι , ο οποίος στη συνέχεια φόρεσε και την πράσινη φανέλα.

«Η δύναμη, η τάξη, η ταχύτητα, η ακρίβεια στη σέντρα και το εξαιρετικό σουτ με το αριστερό τον έκαναν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας. Ο Κροάτης διεθνής έπαιξε 119 επίσημους αγώνες με τη Μπέτις και σημείωσε είκοσι γκολ. Το καλοκαίρι του 1998 πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Λας Πάλμας, ενώ τελείωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό», αναφέρεται στο αφιέρωμα.

Τι συνέβη στον Παναθηναϊκό

Ο Κροάτης αριστερός μπακ-χαφ με το πλούσιο βιογραφικό υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το 2002 σε ηλικία 34 ετών.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα, έχοντας παίξει μόλις σε 5 αγώνες! Η εξαιρετική του παρουσία στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998 του δίνει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης (27 συμ./1 γκολ) και έπειτα αγωνίζεται στην Λας Πάλμας πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Μια σύγκρουση όμως με τον Μιχάλη Κωσταντίνου (κατά λάθος) στον αγώνα με την Πόρτο στη β΄ φάση των ομίλων του Champions League 2001/02, είχε ως αποτέλεσμα ο Κροάτης να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και κάπου εκεί να τελειώσει άδοξα η καριέρα του στο “τριφύλλι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News