Ο ρόλος του Σίνγκλετον στο «άκυρο» του Παναθηναϊκού στον Μπαρτζώκα

Σίνγκλετον: «Θέλω να ξαναζήσω τις στιγμές μετά το ΣΕΦ»!

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα επιχείρησε πολλές φορές να δελεάσει Σίνγκλετον και Παναθηναϊκό, αλλά στο τέλος… έμεινε με το «θέλω». Ποιός είναι όμως ο ρόλος του ίδιου του Κρις Σίνγκλετον…

Στην τελική πρόταση των Ρώσων, που άγγιξε το 1,1 εκατ. ευρώ, στον Παναθηναϊκό «ζύγισαν» τις επιλογές τους και υπήρξε σκέψη ακόμα και για παραχώρηση του παίκτη, αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση την έλευση του Τζάστιν Χάμιλτον. Ωστόσο, εξ αρχής πολύ σημαντικό ρόλο αναμενόταν να παίξει και η βούληση του ίδιου του παίκτη.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σίνγκλετον να πιέζει για να φύγει διαψεύδονται με την στάση του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να του ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πόσο σημαντικός είναι για τον Σύλλογο κι ότι θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Αμερικάνος είπε ότι κι εκείνος θέλει να μείνει και σύμφωνα με την «Πράσινη», εκεί τελείωσε οριστικά το όνειρο της Χίμκι.

Στον Παναθηναϊκό όμως δεν έμειναν μόνο στα λόγια. Όχι μόνο αρνήθηκαν την υπέρογκη πρόταση, ούτε στάθηκαν στα… γλυκόλογα, αλλά είναι ειλημμένη απόφαση να δείξουν στον άσο του Εξάστερου εμπράκτως το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Έτσι, λοιπόν, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να προταθεί νέο συμβόλαιο στον Σίνγκλετον, προκειμένου να «δεθεί» ο παίκτης στο ΟΑΚΑ.

Η πρώτη κούπα, τα εξτραδάκια και ταμείο με τον Παναθηναϊκό! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News