Ο Ρινάλντι είχε «κόψει» τον Μπελφοντίλ - Εκείνος «τελείωσε» τον Στραματσόνι! (vid)

Ο Ρινάλντι είχε «κόψει» τον Μπελφοντίλ - Εκείνος «τελείωσε» τον Στραματσόνι! (vid)

Μια απίθανη ιστορία που συνδέεται με το «σήμερα» προκύπτει από τη σεζόν 2016-2017 στον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστές τους Ρινάλντι, Μπελφοντίλ και… Στραματσόνι!

Πολλοί θυμούνται εκείνη τη σεζόν, για το… παράλογο οικονομικό «άνοιγμα» του Γιάννη Αλαφούζου επί εποχής Αντρέα Στραματσόνι στον πράσινο πάγκο.

Εκείνο το καλοκαίρι, το ρόστερ του Παναθηναϊκού έφτασε σε αξία τα 20 εκατ. ευρώ με μία από τις τελευταίες προσθήκες για τη θέση του αναπληρωματικού φορ, να είναι ο Λαουτάρο Ρινάνλτι.

Η μεταγραφή του Αργεντινού «έκοψε» εκείνη του Ισάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος – τότε – δεν είχε κάνει το ξεπέταγμα. Ποιο το αποτέλεσμα;

Ο Ρινάλντι έμεινε «άσφαιρος» όλη τη σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός συνάντησε τον Μπελφοντίλ στο Europa League στα ματς με την Σταντάρ Λιέγης και δέχθηκε από τον Αλγερινό τρία γκολ σε δύο αγώνες!

Το βαρύ «0-3» των Βέλγων στη Λεωφόρο ήταν και η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα, αποχώρησε από το σύλλογο.

Όπως διαβάσατε στο Newspao.gr, ο Μπελφοντίλ είναι ανάμεσα στις λύσεις που σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την κορυφή της επίθεσης!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News