Ο Ρενέ αναλύει...

Ο Ρενέ αναλύει...

Ο Ρενέ Χένρικσεν γνωρίζει από πρώτο χέρι, τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και την Μπρόντμπι και για αυτό το λόγο κατέθεσε την άποψη του σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Live Sport», ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης.

Για τον Δανό πρώην κεντρικό αμυντικό του «τριφυλλιού», η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά το 3-0 της Λεωφόρου, τονίζοντας πως είναι σημαντικό οι «πράσινοι» να σκοράρουν και στη ρεβάνς, για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χένρικσεν στη «Live Sport»

Για το αν έχει τελειώσει η πρόκριση: «Πάντα υπάρχει κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Ο κίνδυνος είναι να δεχθεί γκολ στα πρώτα 20-25 λεπτά, ή αν θες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να έχει σκοράρει ο ίδιος. Αν το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν 4-0 ή 5-0 θα έλεγα ότι η Μπρόντμπι δεν έχει πιθανότητες ανατροπής. Το 3-0 αφήνει κάποιες ελπίδες και να είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουν με όλες τους δυνάμεις για να τα καταφέρουν. Άλλωστε όπως έχω καταλάβει, θεωρούν ότι το σκορ του πρώτου αγώνα οφείλεται αποκλειστικά στις δύο αποβολές».

Για τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού: «Είναι μια ομάδα που την έχει αλλάξει ο Γερμανός προπονητής της. Είδατε και εσείς πόσο επιθετικά παίζει. Πέτυχε επτά γκολ εναντίων της Άρχους που αγωνιζόταν από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Νομίζω ότι το έκαναν για την αυτοπεποίθηση τους. Είναι νεανικό σύνολο, έχει ταλαντούχους παίκτες, όμως της λείπει η εμπειρία. Αν είχαν περισσότερους έμπειρους παίκτες ίσως να μην είχαν χάσει με αυτό το σκορ στην Αθήνα».

Για την έδρα και τους οπαδούς της: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κλαμπ στη Δανία, με ορισμένες επιτυχίες στην Ευρώπη την περασμένη δεκαετία. Έχουν το πιο φανατικό κοινό στη χώρα και μια από τις πιο σκληρές έδρες. Οι οπαδοί περίμεναν πολύ περισσότερα στο ματς της Αθήνας, μετά την πρόκριση επί της Χέρτα».

Για το θέμα με τον Μπεργκ: «Δεν ξέρω τι διαστάσεις έχει πάρει στην Ελλάδα. Εδώ αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες, αλλά όχι τις τελευταίες. Όλοι ασχολούνταν με το χρυσό της ομάδας χάντμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νομίζω ότι ο Μάρκους είναι αρκετά ώριμος και έξυπνος να διαχειριστεί την κατάσταση. Ίσως το κλίμα να είναι τεταμένο, αλλά στην τελική όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News