Ο Ραντούλιτσα άφησε το μπάσκετ για να γίνει γκρούπι ροκ μπάντας!

Ο Ραντούλιτσα άφησε το μπάσκετ για να γίνει γκρούπι ροκ μπάντας!

Απίστευτα πράγματα από τον Ραντούλιτσα ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει το μπάσκετ στο μυαλό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Μπορεί στον Ερυθρό Αστέρα να πίστευαν ότι θα τον κάνουν δικό τους όμως εκείνος όπως φαίνεται έχει άλλα σχέδια.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ανάμεσα στους νοσταλγούς εκείνους άλλων εποχών που γύριζαν τον κόσμο, οδηγώντας.

Πιο συγκεκριμένα, θα συνοδεύσει το «Yu Group» σε μια περιοδεία σε αμερικάνικο έδαφος το φθινόπωρο, οδηγώντας ένα μεγάλο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη!

 

«Πλησιάζει» επικίνδυνα η Ευρώπη για τον «Εξάστερο»!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για μια ακόμα μεταγραφή, ενώ το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα για το Τριφύλλι είναι προγραμματισμένο για τις 6 Οκτώβρη με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Στενεύουν τα περιθώρια για τους πράσινους προκειμένου να παρουσιαστούν – όπως πρέπει – στο πρώτο (ανταγωνιστικό) παιχνίδι της σεζόν με τη Βασίλισσα.

Το Τριφύλλι αναζητάει έναν παίκτη στο «4» αλλά τον τελευταίο μήνα δεν ακούγεται κάτι χειροπιαστό, πέρα από προτάσεις που έχουν εξεταστεί από τους Ράντονιτς – Πεδουλάκη.

Στην πρόβα τζενεράλε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνιστεί πλήρης, ενώ, πλέον, τίθεται θέμα για το αν ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης θα έχει συγκεντρώσει όλα τα κομμάτια του σε 20 μέρες περίπου από σήμερα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News