Ο Ραντούλιτσα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! (vid)

Ο Ραντούλιτσα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! (vid)

Οι υποχρεώσεις των ομάδων του top 16 της Ευρωλίγκας συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και μαζί με αυτές προχωρούν και τα ηλεκτρονικά “τεύχη” του Euroleague Magazine.

Στο τελευταίο από αυτά, ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, δίνει μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην οποία μιλάει για τα τατουάζ, τα γένια του, την εξωτερική του εμφάνιση που πολλές φορές τρομάζει τον κόσμο, αλλά και το πρόγραμμα ONE TEAM.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα μούσια που έχει αφήσει: «Απ΄ όταν ήμουν μικρός πάντα ήθελα να έχω κάτι στο πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να περιμένω να μακρύνουν τα μαλλιά μου κι έτσι άφησα γένια… μουστάκι. Όταν ήμουν έφηβος ήξερα ότι θέλω πολλά τατουάζ κι απλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή».

Για τα τατουάζ και αν η εμφάνισή του… τρομάζει τους αντιπάλους: «Δεν νομίζω να τρομάζει τους αντιπάλους αυτό… κάποιες φορές είναι καλό να σε υποτιμάει ο αντίπαλος. Πολλές φορές λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης ο κόσμος νομίζει πως δεν είμαι προσιτός και πως δεν μπορεί να μου μιλήσει».

Για αυτά που αγαπά να κάνει, όπως το να βοηθά τους συνανθρώπους του: «Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους ανθρώπους το κάνω συνέχεια. Το μπάσκετ μου δίνει τόσα πολλά κι εγώ αφού μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω; Πολλές φορές κάποιοι είναι πολύ περήφανοι για να μου ζητήσουν κάτι, ωστόσο εγώ προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ αν ξέρω πως χρειάζονται κάτι».

Για τις δράσεις της Euroleague, όπως το πρόγραμμα ONE TEAM: «Το μπάσκετ μας δίνει πολλά κι εμείς πρέπει να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία και στα παιδιά. Όταν βλέπεις πως η προσπάθεια που κάνεις και η βοήθεια που προσφέρεις κάνει τα παιδιά να χαμογελούν είναι κάτι μοναδικό και με συγκινεί».

Δείτε το βίντεο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News