Ο πρώτος Ευρωπαϊκός τίτλος για τον Ερασιτέχνη!

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών!

Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα καθώς νίκησε στον τελικό του Europe Trophy την Τσεχική Κουμλόφ με 3-1.

Τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο καθώες η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ κατέκτηση αήττητη μάλιστα το Europe Trophy στον τελικό που έγινε στην Οστράβα κόντρα στην επίσης αήττητη μέχρι πριν τον τελικό Κουμλόφ.

Πρόκειται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (συνολικά 1662ος) και προστίθεται στις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου.

Έτσι ο Παναθηναϊκός μετά το ένα διηπειρωτικό και τα έξι ευρωπαϊκά στο μπάσκετ και το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο έχει στο παλμαρέ του και τον Europe Trophy στο πινγκ πονγκ

Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και το «τριφύλλι» κατάφερε να παίξει υψηλού επιπέδου επιτραπέζια αντισφαίριση με την ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Τόλιου, την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ και την Σλοβένα Άννα Τοφάντ.

Αναλυτικά οι αγώνες του τελικού:

Σάντρα Πέργκελ-Μπαλίντ Μπερναντεντ 3-1  (11-7, 5-11, 11-8, 11-6 )

Κατερίνα Τόλιου-Γιοσίντα Μιτσούκι  3-1 (11-9, 11-5, 13-15, 7-11)

Άννα Τοφάντ-Κατερίνα Τσερναβσκάγια  2-3   (11-9, 11-13, 13-15, 11-8, 7-11)

Σάντρα Πέργκελ -Γιοσίντα Μιτσούκι 3-0 ( 11-7, 11-5.11-8)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News