Ο πρωταθλητής μπροστά στον καθρέφτη!

Παπαπέτρου: "Χαρούμενοι που επέστρεψε ο Γιαννακόπουλος-Να απομονωθούν όσοι αποδοκίμασαν"

Από τους έμπειρους ο Γιώργος Βόβορας και οι οπαδοί περιμένουν κάτι παραπάνω στους τελικούς.

Ο Σαντ Ρος π.χ θα πάρει αρκετά λεπτά τόσο στο «1» όσο και στο «3» καθώς το πακέτο του προσφέρεται για τέτοια παιχνίδια (μάκρος, άμυνα, πίεση στη μπάλα και στον αντίπαλο. Παπαγιάννης και Παπαπέτρου έχουν παίξει ένα σωρό ντέρμπι, σημαντικό να είναι πνευματικά έτοιμοι και να μπουν στο γήπεδο για να προσφέρουν.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει αποδείξει ότι «γαζώνει» με το που πατήσει γερά, διαθέτει την εμπειρία, το μέγεθος, την εκτελεστική ικανότητα και την ποιότητα να κυριαρχήσει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο χωρίς πολλές κουβέντες. Οι διάδρομοι που μπορεί να ανοίξει μόνο με τη θετική παρουσία του για τους συμπαίκτες του τα λένε όλα.

Τετράδα υψηλών προδιαγραφών έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε δυσκολία, απέναντι σε ένα σύνολο πολυδιαφημισμένο μεν αλλά χωρίς κυβικά που οι πράσινοι θα πρέπει να ζηλεύουν, εκτός κι αν θεωρούμε καλύτερούς τους τον Φαλ, τον Παπανικολάου και τον Ντόρσεϊ.

Οι σερί ήττες από δαύτους δεν είναι ευκολοχώνευτες, από την άλλη στήνουν τον Παναθηναϊκό μπροστά στο καθρέφτη. Εύκολη νίκη του γηπεδούχου στο Φάληρο προεξοφλούν άπαντες, αλλά αυτά τα παιχνίδια έχουν δικούς τους κανόνες. Σαφώς και το τωρινό σύνολο μπορεί να παίξει καλύτερα.

Αλλά είναι φανερό ότι απέναντι σε μια καλή, διαβασμένη αμυντικά, ομάδα με μέγεθος /ψηλά κορμιά, η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έχει θέμα. Θα ξέρουμε σύντομα κατά πόσο είναι διατεθειμένη να το παλέψει…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News