Ο προπονητής τον πιστεύει, από εκείνον εξαρτάται!

Ο προπονητής τον πιστεύει, από εκείνον εξαρτάται!

Ο Φώτης Ιωαννίδης με το που πάτησε γήπεδο στα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος με την ενέργεια που τον διακρίνει μπόρεσε να προσφέρει περισσότερα απ’ ότι ο βασικός Σποράρ.

Αμέσως δημιούργησε καταστάσεις στην άμυνα του αντιπάλου, πίεσε, απείλησε , ήταν κομβικός με την δύναμή του και τον ποδοσφαιρικό του τσαμπουκά χαρίζοντας πνοή κι ενέργεια στην πράσινη επίθεση.

Η είσοδός του στα ματς έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να εμφανιστεί ασυμβίβαστη με την ήττα παρότι στο ντέρμπι και στο Αγρίνιο δεν μπορεί να πει κανείς ότι έθελξε με την απόδοσή της.

Ο Έλληνας φορ για τρία σερί 90λεπτα απέσπασε κολακευτικά σχόλια κάτι που δεν φαινόταν πιθανό στο ξεκίνημα της σεζόν όταν παρουσιάστηκε βαρύς, επηρεασμένος από την προετοιμασία.

Φυσικά θα χρειαστεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα προκειμένου να μπορέσουν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, ο Φώτης δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη. Το ποδοσφαιρικό θράσος το έχει, το ίδιο και τη διάθεση να δουλέψει.

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί μέσα στη σεζόν. Μετά από τρία χρόνια στο Κορωπί πρέπει να αρχίσει να σκοράρει περισσότερο. Ο προπονητής τον πιστεύει, από εκείνον εξαρτάται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News