Ο πρόεδρος της Αρμάνι... τιμώρησε τον Τζεντίλε!

Ο πρόεδρος της Αρμάνι... τιμώρησε τον Τζεντίλε!

Ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι θα είναι από τη νέα σεζόν ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Λίβιο Πρόλι, στην ιταλική “La Gazzetta dello Sport“.

[ads2]

“Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πρέπει να αποφασίσει αν είναι ακόμα αγόρι ή ένας ώριμος άντρας. Είναι παίκτης της Μιλάνο αλλά πρέπει να αποδείξει πως το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με εμάς αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε στο παρκέ πριν 1,5 χρόνο, κάτι που δεν συνέβη την τελευταία σεζόν. Ξεκίνησε τα Playoffs νιώθοντας ανασφάλεια εξαιτίας κάποιων θεμάτων που είχε με την ψυχολογία του. Στη συνέχεια είπε στους ρεπόρτερ πως θα φύγει από τον σύλλογο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτού του είδους οι εγωιστικές δηλώσεις έστρεψαν την προσοχή ολόκληρου του ιταλικού μπάσκετ πάνω του και όχι στην Μιάνο”, ανέφερε ο Πρόλι πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του:

“Είναι ακόμα μέρος της ομάδας. Εάν καταφέρει να γίνει μέρος του συστήματος τότε ίσως καταφέρει να καταλήξει στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια. Τώρα ο Τσιντσιαρίνι είναι ο αρχηγός. Αυτόν θα ακούνε στα αποδυτήρια”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News