Ο Πρίφτης μαγείρεψε, πριν πεινάσει...

Ο Πρίφτης μαγείρεψε, πριν πεινάσει...

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, ο Δημήτρης Πρίφτης βάζει σε τάξη τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, δείχνει αποφασιστικός και ευέλικτος στις κινήσεις του και εκμεταλλεύεται στο έπακρον την κάθε στιγμή στο ξεκίνημα της διαδρομής του στο Τριφύλλι. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Στην προηγούμενη επικοινωνία μας, αναφέραμε πως ο Πρίφτης δεν είναι «πείραμα», είναι ένας… ψημένος προπονητής, που κέρδισε με το δικό του «σπαθί» μια θέση στην Ευρωλίγκα.

Στις 26 Ιουνίου προσλήφθηκε ο πρώην προπονητής της Ούνιξ στους «πράσινους» (στις 14 Ιουνίου ο Βόβορας) και έχει «τρέξει» αρκετές μεταγραφές. Ανακοινώθηκε ο Πέρι, υπογράφουν – όπως φαίνεται – οι Μέικον και Χουγκάζ, χάθηκε… στις λεπτομέρειες ο Χέρβεϊ, εντοπίστηκε ο Φλόιντ, ανανέωσαν οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου και βρέθηκαν ξεκάθαροι μεταγραφικοί στόχοι (Χέιζ, Οκάρο Ουάιτ, Ουόλτερς).

Όλα αυτά, δίχως ο Πρίφτης και η διοίκηση να γνωρίζουν τι θα συμβεί με τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος για το τωρινό μπάτζετ του Παναθηναϊκού, είναι μια «Φεράρι» που δεν καίει μεν πολλά καύσιμα, αλλά κι αυτά, δεν παύουν να κοστίζουν!

Πέρσι, τέτοια περίοδο ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή, αν και οι συνθήκες, τότε, ήταν ελαφρώς πιο δύσκολες (κούνησε μαντίλι ο Γιαννακόπουλος, έφυγε ο Καλάθης). Η πρώτη μεταγραφή ήταν ο Νέντοβιτς στις 13 Ιουλίου του 2020 (o Πέρι, φέτος, αποκτήθηκε στις 6 Ιουλίου), ίσως, η πιο ευκαιριακή αγορά των τελευταίων ετών.

Ένας Σέρβος, που πήρε και έδωσε σεβασμό στον Παναθηναϊκό του ιστορικά χαμηλού μπάτζετ, παρά τη δεδομένη του κλάση. Αυτός προς απάντηση, στον κάθε «αλαζόνα» Αμερικανό, τύπου Μπράουν ή Χέρβεϊ, που δεν λογαριάζουν την αξία του κορυφαίου brand…

Υ.Γ Με Πέρι και Μέικον «γεμίζει» ευχάριστα η περιφέρεια (υπάρχει και ο Μπρέι), αλλά το στοίχημα παραμένει η έλευση ενός κλασσικού PG. Από ότι φαίνεται, Παπαπέτρου και Σαντ Ρος επιστρέφουν στις κλασσικές τους θέσεις.

Υ.Γ 2 Ζήσαμε λίγο το ελληνικό μπάσκετ, όπως παλιά, με τον Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Άλλο ένα «έργο» του Παναθηναϊκού…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News