Ο Πρίφτης χάρισε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται με ασφάλεια!

«Πρασινίζει» ο Πρίφτης!

Σε γοργούς ρυθμούς ο Δημήτρης Πρίφτης κάλυψε τα περισσότερα από τα κενά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με παίκτες, που αναζητούν το «step up» στην καριέρα τους και ο σύλλογος βρίσκεται, πλέον, σε θέση να διαπραγματεύεται με ασφάλεια στο οικονομικό.

Οι συνθήκες στον «Εξάστερο» είναι ικανοποιητικά καλύτερες, ως προς τον σχεδιασμό της ομάδας, σε σύγκριση με πέρσι.

Σε σημείο, που ο Παναθηναϊκός να κάνει – μέσα Ιουλίου – μια δίκαιη προσφορά προς τον Μάριο Χεζόνια, δίχως να τον ανησυχεί ιδιαίτερα, το θέμα του μπάτζετ.

Για αυτό, ευθύνεται (και) ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος «έτρεξε» μέσα σε χρόνο ντε τε αρκετά μεταγραφικά ζητήματα και μάλιστα με επιτυχία. Μέικον, Ουάιτ και Πέρι έρχονται με «ορμή» στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καθιερωθούν, τόσο στην ομάδα, όσο και στο επίπεδο της Ευρωλίγκα.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός δείχνει συνεπής χρονικά στο μείζον θέμα της ενίσχυσης, κλείνοντας αξιοπρεπώς, τις περισσότερες από τις «πληγές» του (με κυριότερη αυτή – έως τώρα – στο «4» με την αποχώρηση του Μήτογλου), με μοναδικές εκκρεμούσες υποθέσεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, εκείνες του Χεζόνια και του βασικού PG (το «must» του καλοκαιριού).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News