«Ο Πονίτκα βρήκε ομάδα, έκανε την καλύτερη πρόταση ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός - Πονίτκα: Ο παίκτης θέλει Εξάστερο και το δείχνει!

Ο Παναθηναϊκός είναι η επόμενη ομάδα του Ματέους Πονίτκα, κάτι που επιβεβαιώνουν τα πολωνικά ΜΜΕ τον Ματέους Πονίτκα.

Πολωνική ιστοσελίδα τονίζει ότι ο αρχηγός της εθνικής Πολωνίας βρήκε ομάδα και επιστρέφει στην Ευρωλίγκα αναφέροντας ως δεδομένο πως θα φοράει την πράσινη φανέλα.

«Ο Ματέους Πονίτκα βρήκε νέα ομάδα και θα παίξει στην Ευρωλίγκα», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ευρωμπάσκετ, ο Ματέους Πονίτκα βρήκε ομάδα. Οι εκπρόσωποί του ενημέρωσαν ότι δεν θα παίξει στην ιταλική, Ρέτζιο Εμίλια αλλά σε ομάδα της Ευρωλίγκας, τον Παναθηναϊκό», τονίζει το δημοσίευμα.

Το οποίο στη συνέχειά του υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις ομάδες που αμέσως μετά το Ευρωμπάσκετ ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη και πως η πρόταση που του έγινε κρίθηκε ως η καλύτερη από αυτές που είχε και έτσι ο Πονίτκα πηγαίνει στην Αθήνα.

Το δημοσίευμα καταλήγει πλέκοντας το εγκώμιο του Παναθηναϊκού τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει 34 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες 18 το Κύπελλο. Οι πράσινοι έχουν κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα, το 1996, 2000, 2002, 2007, 2009 και 2011».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News