Ο Πογιάτος «μαγειρεύει» την ενδεκάδα του πρωταθλήματος - Ποιοι οι υποψήφιοι

Ο Πογιάτος «μαγειρεύει» την ενδεκάδα του πρωταθλήματος - Ποιοι οι υποψήφιοι

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» του στις περισσότερες θέσεις ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο ορισμός του Κυπέλλου στις 16/12 και η έναρξη του πρωταθλήματος στις 12/9 αποτέλεσε μια εξέλιξη που επιτάχυνε τις διαδικασίες στον Παναθηναϊκό για τον ορισμό της βασικής ενδεκάδας με τα υπάρχουσα δεδομένα.

Ο Ισπανός τεχνικός του «Τριφυλλιού» βρίσκεται σε εγρήγορση και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές.

Βάσει των όσων έχουν παρουσιαστεί στα τρία φιλικά έως τώρα και κυρίως αυτών που θα παρουσιαστούν στην πρόβα τζενεράλε με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί ως εξής:

Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα

Αυτή είναι μια πιθανή ενδεκάδα με μερικούς, όμως, αστερίσκους!

Αναφορικά με το αριστερό μπακ, ο Ζαγαρίτης είναι ο μοναδικός που παίζει την θέση. Οπότε, η νέα μεταγραφή που θα γίνει… δεν θα προλάβει τα πρώτα ματς της Superleague.

Ο Αγιούμπ έχει δοκιμαστεί δίπλα από τον «Κουρμπέ», οπότε, ο επιτελικός χαφ παραμένει… ερωτηματικό (λείπει ο Βιγιαφάνες). Μία επιλογή είναι να παίξει ο Αλεξανδρόπουλος δίπλα στον Κουρμπέλη με προωθημένο τον Αγιούμπ. Μια άλλη δυάδα με Κουρμπέλη – Αγιούμπ και προωθημένο τον Μπουζούκη. Ίδωμεν…

Ο Χατζηγιοβάνης έχει το προβάδισμα στα εξτρέμ, ακόμη κι αν ο Σαβιέρ έχει θετική παρουσία ως τώρα στην προετοιμασία. Είναι φυσικά και ο Αϊτόρ, αλλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Τέλος, το Καρλίτος – Μακέντα είναι το… μεγάλο «χαρτί» του Πογιάτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News