Ο πλέον πιο άτυχος της ομάδας

Ο πλέον πιο άτυχος της ομάδας

Η ατυχία του Λευτέρη Μποχωρίδη είναι κάτι που απλά δεν υπάρχει.

Στην Ελλάδα υπάρχουν, ως γνωστόν, τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας που απευθύνονται σε ενήλικους άνω των 18 ετών, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Για τον Μποχωρίδη αυτή η υπόθεση αναβαθμίζεται: θα φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο δεύτερης ευκαιρίας!

Το ότι η ζωή κύκλους κάνει ο λεγάμενος και ο Παναθηναϊκός το ξέρουν καλά. Από το 2014 ως το 2017 ο αριστερόχειρας γκαρντ είδε τα ταλέντα του να μην αναγνωρίζονται πέφτοντας θύμα σοβαρών τραυματισμών, στην επιστροφή του μια από τα ίδια, με δύο θλάσεις να τον θέτουν νοκ άουτ μέσα σε 1.5 μήνα.

Φτου κι από την αρχή δηλαδή για τον αθλητή που έκανε καταπληκτικό ντεμπούτο στη Ρωσία και περίμενες να πάει με φόρα στο ντέρμπι, άλλωστε ο Βόβορας εκείνον θα εμπιστευόταν περισσότερο μιας και ο Σάικς ακόμα μαθαίνει τα ονόματα των συμπαικτών του κι ο Τζάκσον δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται έχοντας χάσει τόσες προπονήσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News