Ο Πιτίνο θέλει Σπανούλη στην Εθνική

Ο Πιτίνο θέλει Σπανούλη στην Εθνική

Τον άνθρωπο… «κόσμημα» για το ελληνικό μπάσκετ, τον Ρικ Πιτίνο πολέμησαν με νύχια και με δόντια (τάχα μου αναγνώρισαν την αξία του και δεν έχουν πρόβλημα με εκείνον) ο Ολυμπιακός και τα ΜΜΕ και εκείνος χωρίς ίχνος… κόμπλεξ ζήτησε τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική το καλοκαίρι!

Είναι άξιοι της μοίρας τους και με το… παραπάνω.

Ο Αμερικανός «Hall of Famer» του Παναθηναϊκού δεν βλέπει πράσινο και κόκκινο μπροστά στην Εθνική Ελλάδος και εντελώς αντρίκια και με βάση τη λογική, ζήτησε από τον Σπανούλη να επιστρέψει στη «γαλανόλευκη».

Μόνο ένας άνθρωπος με το ήθος του Ρικ Πιτίνο θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Ο πράσινος τεχνικός είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή, προκειμένου ο πρώτος να πείσει τον γκαρντ του Ολυμπιακού να γυρίσει πίσω στην Εθνική.

Κι αν ο V-Span θελήσει να επιστρέψει… θα τον αφήσουν; Ιδού η απορία. Παπανικολάου, Πρίντεζης και Κόνιαρης είναι εκτός για την ώρα…

Από ότι φαίνεται τοξικοί για το ελληνικό μπάσκετ είναι συγκεκριμένοι. Και τα ρίχνουν στην ΕΟΚ για λανθασμένους λόγους μη έχοντας γνώση του παρελθόντος (Γιαννάκης)…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News