Ο πιο σύγχρονος μεσοαμυντικός του ρόστερ

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Όχι ότι μας προκαλεί εντύπωση το κόλλημα των διαπραγματεύσεων, αλλά με τις συζητήσεις με την πλευρά Αλεξανδρόπουλου για νέο συμβόλαιο να έχουν βαλτώσει, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει (τζάμπα και βερεσέ, ως συνήθως) τον πιο σύγχρονο μεσοαμυντικό του.

Είναι απίστευτο αλλά και πραγματικότητα. Παρά την ατομική ποιότητα που τους διέπει κανένας από Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και Σανκαρέ δεν μπορεί να μεταφέρει μπάλα και να καλύψει συνάμα αποστάσεις.

Το γεγονός αυτό έκανε φέτος το κλαμπ να υποπίπτει εύκολα σε λάθη στην πίεση, να είναι τελείως ακίνδυνο, να υπάρχει μεγάλη απόσταση του φορ από την υπόλοιπη ομάδα και να έχει μόνο έναν τρόπο απειλής.

Δηλαδή να μεταφέρει μπάλα σωστά ο Χατζηγιοβάνης ή ο Βιγιαφάνιες κι η επιλογή να είναι η εξής μία, ο Μακέντα.

Βλέπετε, στην ίδια ομάδα που έχει Μαουρίσιο στην θέση 6, χαφ χωρίς ικανότητες στο ατομικό μαρκάρισμα (πλην του Σωτήρη και του δανεικού Νιάς) ο προπονητής επέλεγε να μην ανεβάζει ούτε τα μπακ του κι έτσι ανάπτυξη δεν υπήρχε για δείγμα.

Ο μοναδικός με ισορροπία στα καθήκοντά του είναι ο Αλεξανδρόπουλος αλλά κι αυτός βλέπει την διοίκηση μήνες τώρα να κουράζει στο θέμα της ανανέωσής του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News