Ο Πιλάβιος για τη φούσκα Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό

Ο Πιλάβιος για τη φούσκα Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν διαιτητής στο κορυφαίο αθλητικό δικαστήριο του κόσμου, το CAS, Σοφοκλής Πιλάβιος, μιλώντας στη εκπομπή Face 2 Face, αναφέρθηκε με λίγες λέξεις και στην ιστορία του Παϊρόζ στο τριφύλλι.

Ήταν μια από τις ιστορίες που δεν μάθαμε τι ακριβώς… παίχτηκε. Αν και ο Γιάννης Αλαφούζος, όφειλε να εξηγήσει στον κόσμο τι απέγινε ο άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε για την… αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν το έκανε ποτέ. Τι συνέβη, ίσως γίνει γνωστό κάποια στιγμή…

Από την πλευρά του, ο Πιλάβιος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, και μέσα σε λίγες λέξεις περιέγραψε τη… φούσκα Παϊρόζ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Με πήραν δύο, τρεις τρίτοι και είπα ας με πάρει ο ίδιος να το συζητήσουμε αλλά, δεν έγινε τίποτα και δεν ήθελα κιόλας αλλά κουράζεις μετά από τρεις φορές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News