Ο Πέρι θα τα πάει... περίφημα!

Παναθηναϊκός: Επίσημα στα πράσινα ο Πέρι - Η διάρκεια του συμβολαίου

Διαβάζοντας το scouting report του Κέντρικ Πέρι βλέπουμε ότι το παιδί εδώ και χρόνια όλο κι ανεβάζει το status του, παίρνοντας εν τέλει στα 28 του την ευκαιρία να εμφανίσει εαυτόν στο νο1 παλκοσένικο του μπάσκετ που είναι η Ευρωλίγκα.

Σίγουρα απορείς πως τόσο καιρό καμία τοπ ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνον αλλά ας έχουμε εμπιστοσύνη στο σκάουτινγκ.

Ο Κέντρικ είναι ένας παίκτης με σταδιακή πρόοδο, ο οποίος στη χρονιά που τέλειωσε είχε 16.1 πόντους και 6.1 ασίστ ανά 27’52” σε 16 αγώνες του Eurocup.

Αποτέλεσε βασικό άξονα λειτουργίας της ομάδας του Γιούριτσα Γκόλεματς στην Αδριατική Λίγκα ως κουμανταδόρος δίπλα στον σκόρερ Γιάκα Μπλάζιτς και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του σλοβένικου πρωταθλήματος.

Είχε 5.2 ασίστ για μόλις 1.4 λάθη ανά 25 λεπτά παραμονής στο παρκέ κι επιπλέον τουλάχιστον 20 πόντους σε δώδεκα παιχνίδια και κάτω από 10 μόλις σε οκτώ, την ίδια ώρα που μοίρασε διψήφιο αριθμό ασίστ (10) σε 4 αγώνες. Καθόλου άσχημα…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News