Ο... παπατζής, Κρις Χιλ στέρησε τον Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό!

Βλέπει Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι ο Χεζόνια (pic)

Στην πιο θλιβερή απόφαση παίκτη στο χώρο του μπάσκετ το 2021, ο Χεζόνια αναγκάστηκε να παίξει στην Ούνιξ Καζάν κι όχι στον Παναθηναϊκό!

Όπως αναφέρει η στήλη Slam Dank του SDNA, ο Κρις Χιλ απαγόρεψε στον Κροάτη να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καριέρας του.

Η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι ανοικτή και ο Χεζόνια θα γυρίσει στο Τριφύλλι. Με κανονικό ατζέντη, όμως, κι όχι παπατζή.

Ο Κρις Χιλ παζάρεψε τον Χεζόνια… κανονικά στην αγορά, δίχως να υπολογίσει τα «θέλω» του πελάτη του. Ο «Super Mario» θα εισπράξει, πλέον, περίπου 500.000 ευρώ τη διετία, περισσότερα από ότι στον Παναθηναϊκό, για να παίξει στη Ρωσία, που δεν θα τον ξέρει και θα τον εκτιμά και αποθεώνει κανένας.

Μάλιστα, ο… παπατζής εμπόδισε (!) τον Νίκο Παππά να ταξιδέψει στην Κροατία, για να δει τον Μάριο! Προκειμένου να «πέσουν» ανενόχλητα οι υπογραφές και ο παίκτης να συνεχίσει στην Ούνιξ…

Ο Δημήτρης Πρίφτης, που μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας στην πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως ήταν πολύ αισιόδοξος, για την ανανέωση του Χεζόνια. Δεν ήταν τυχαίο κι αυτό..

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News