Ο Παπαγιάννης και το ΝΒΑ - Πόσο πιθανό να επιστρέψει

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Ρεάλ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κάνει εξαιρετικά παιχνίδια φέτος και κρίνοντας από την ηλικία του (23) δεν θα μας έκανε εντύπωση αν κάποια στιγμή αποφάσιζε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο ΝΒΑ που ενδεχομένως να του έχει μείνει απωθημένο.

Δεν αρκούν τα προσόντα για να παίξει κάποιος εκεί, φυσικά τα πρώτα είναι πολύ σημαντικά, αλλά όσο γρηγορότερα έλθει η πνευματική ωρίμανση και η συνειδητοποίηση του τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτά τότε αρχίζουμε να βλέπουμε δυνατότητες.

Ο Μεγαρίτης γίγαντας πήγε στην Αμερική αδούλευτος, επειδή απλώς ξεχώριζε στην Ευρώπη για το μπόι του, κάτι που του έδωσε την υψηλότερη θέση σε ντραφτ για Έλληνα αθλητή.

Ο μικρός νόμιζε ότι στις ΗΠΑ θα ήταν όλα ειδυλλιακά, είδε τελικά πως στο Σακραμέντο δεν του έδιναν μεγάλη σημασία και από κάποιο σημείο και μετά τα παράτησε.

Φέτος ο αδιαμφισβήτητα προικισμένος Παπαγιάννης παρουσιάζεται περισσότερο συνειδητοποιημένος με τα προσόντα του κι εξοικειωμένος με τον ρόλο και τις απαιτήσεις.

Δουλεύει πολύ, προσέχει περισσότερο το σώμα και την διατροφή του κι ασχολείται ολοένα και πιο πολύ με όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για να γυρίσει τον διακόπτη ολοένα και περισσότερο προς την κατεύθυνση των μεγάλων ονείρων που τρέφουν στον Παναθηναϊκό γι αυτόν.

Το μέλλον είναι δικό του αρκεί να μην επαναπαυτεί.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News