Ο Παπαγιάννης και η προοπτική του

MVP του Σούπερ Καπ ο Παπαγιάννης: «Όλοι με βοηθάνε στην ομάδα»

Θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν την ανοδική του πορεία ο Γιώργος Παπαγιάννης; Ο ψηλός έδειξε σούπερ στο τουρνουά της Πάτρας, αλλά η Ευρωλίγκα είναι άλλη υπόθεση.

Εδώ που τα λέμε ο Μεγαρίτης δεν χρειάζεται να κάνει υπέρβαση σε κάτι. Χρειάζεται να δουλέψει τα προσόντα που έχει.

Η διαφορά ανάμεσα στον Παπαγιάννη του Σούπερ Καπ κι αυτόν που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε ένα και μόνο κομμάτι: Στο ότι ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του σαν να μην είναι 2.20μ!

Δεν έκανε αυτά που πρέπει να κάνει ένας αθλητής με το ύψος και τη δύναμη του που του έδωσε η φύση. Όταν τον δούμε να παίρνει φόρα και να «καρφώνει» τη μπάλα μαζί με τον αντίπαλο, να λειτουργεί ως …τερματοφύλακας στην άμυνα (κατακόρυφη βελτίωση σε αυτό τον τομέα τον τελευταίο χρόνο), όταν τον δούμε όπως πρέπει να λειτουργεί ένας παίκτης με τα προσόντα του, τότε θα πειστούμε ότι είναι το μέλλον της θέσης στην ήπειρό μας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News