«Ο ΠΑΟ βρίσκει διέξοδο κι όταν δεν παίζει καλά»

Δε χάνει ο φετινός Παναθηναϊκός - Σούπερ Βέρμπιτς στην Πάφο! (vids)

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Φως των Σπορ», Χρήστος Μεγγλίδης, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που έχει να παίρνει αυτό που θέλει και σε άσχημες μέρες του. 

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τα χθεσινά φιλικά των ελληνικών ομάδων στην διάρκεια της προετοιμασίας τους μπορεί κανείς να τα συνοψίσει ως εξής: Ο Ολυμπιακός μπορεί να βάλει γκολ ανά πάσα στιγμή και το αντίστροφο. Ειδικά όταν το τέρμα του δεν είναι ο Πασχαλάκης ή έστω ο Τζολάκης. Επίσης, ακόμα και όταν παίζει καλά, υπάρχουν αρκετές φορές που δεν καταφέρνει να παίρνει νίκες. Εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που, ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, βρίσκει μία διέξοδο να αποφύγει την ήττα. Σίγουρα θα πρέπει να συγκρίνουμε και τους αντιπάλους, διότι επίσης είναι άλλο να ισοφαρίζει ο Άρης στις καθυστερήσεις την εξαιρετική φέτος Μακάμπι Χάιφα και άλλο να νικά η ΑΕΚ μία μέτρια βελγική ομάδα, πολύ κατώτερη της Σταντάρ που έπαιξε ο Ολυμπιακός.

Όμως σε αυτή την φάση της σεζόν σημασία έχει το αποτέλεσμα της δουλειάς και φαίνεται πως σε όλες τις ομάδες γίνεται δουλειά. Όπως και στον ΠΑΟΚ, που επίσης δίνει σήμερα ένα φιλικό στην Κύπρο. Τι θα προκύψει στην πορεία και στα επίσημα θα το δούμε, αλλά το ότι έχουν οι προπονητές την ευκαιρία να δουλέψουν σωστά και με άνεση με τις ομάδες τους είναι κάτι δεδομένο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News