Ο Παναθηναϊκός... βρίσκει ξανά τον Τούντορ!

Ο Παναθηναϊκός... βρίσκει ξανά τον Τούντορ!

Γνωστό έγινε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Conference League αν οι Πράσινοι ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας.

Πιο συγκεκριμένα, η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο του Τριφυλλιού το ζευγάρι Ράκοβ – Σπάρτακ Τρναβα. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν αρκετούς γνώριμους παίκτες οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει ξανά τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν αλλά και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει την Πράσινη φανέλα.

Στην Ράκοβ αγωνίζονται ο Φραν Τουντορ ο οποίος ήταν παίκτης των Πρασίνων το 2014 και έμεινε για ένα χρόνο στην ομάδα, ο Φάμπιο Στάρτζεον ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη και ΟΦΗ, ο Γιάννης Παπανικολάου ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά και Πανιώνιο και ο Στράτος Βάρνας ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, στην Σπάρτακ συναντάμε τον Κυριάκο Σάββιδη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιο.

Εφόσον το Τριφύλλι αποκλείσει την Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσει κάποια ομάδα η οποία θα έχει αρκετούς γνώριμους του στο τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στους ομίλους του Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News