Ο Παναθηναϊκός ρισκάρει! Να κληθεί ΑΜΕΣΑ για νέο συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός ρισκάρει! Να κληθεί ΑΜΕΣΑ για νέο συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 5η αγωνιστική της Super League 1 και έφτασε τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφού πέτυχε χατ τρικ, με την φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44’ να βάζει μπροστά τους «πράσινους» σε κρίσιμο σημείο του ματς.

Ενώ ακολούθησαν ένα λάθος του Αθανασίου που δεν συγχώρησε ο Ισπανός εξτρέμ, αλλά και μια ακόμα ωραία του ενέργεια, στο 54’ καις το 70’ αντίστοιχα, για το αποτέλεσμα!

Και η χθεσινή εμφάνιση του Ισπανού, δείχνει κάτι πολύ σημαντικό…

Ότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να συμφωνήσει με τον Αϊτόρ για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Τόσο επιδραστικός ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ και θα είναι αμαρτία για την ΠΑΕ να μην μεριμνήσει εγκαίρως και να ρισκάρει να τον χάσει…

ΧΑΤ ΤΡΙΚ ο Αϊτόρ, «καθάρισε» μόνος του τον ΠΑΣ (vid)

Ο Αϊτόρ πραγματοποίησε το πρώτο του χατ τρικ στο 70ό λεπτό με ατομική προσπάθεια και υποδειγματική εκτέλεση στο τετ α τετ με τον Αθανασίου.
Δείτε παρακάτω:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News