«Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάσκετ σε άλλο επίπεδο»

Φωτογραφήθηκαν Διαμαντίδης - Ζούμπος στην Πάτρα! (vid)

Ο Φώτης Ζούμπος σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στην δύσκολη αποστολή που έχουν οι Πατρινοί.

Αναλυτικά το blog του Έλληνα άσου στον ΕΣΑΚΕ:

«Η Λάρισα έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και άξια βρίσκεται σε τροχιά playoffs . Έγινε ένα καλό παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή, όμως ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες.

Μάριτς, Μούντυ και Κρούμπαλι ήταν οι μόνιμες απειλές και δεν καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Πήραν σκορ, δημιουργία και ενέργεια, βρήκαν ρυθμό και ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε. Έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες.

Το επόμενο παιχνίδι είναι μια γιορτή για εμάς. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παίζει μπάσκετ σε άλλο επίπεδο και εμείς θα πάμε με σκοπό να διασκεδάσουμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ μας. Θα πρέπει να δείξουμε μια αξιοπρεπή εικόνα και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News