Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κάτι που δεν είναι σύνηθες για ελληνική ομάδα

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κάτι που δεν είναι σύνηθες για ελληνική ομάδα, βελτιώθηκε μετά τον Νοέμβρη, έχοντας την θερμή στήριξη του κοινού του που θα μπορούσε να αράξει στον καναπέ, όντας απογοητευμένο από μια ακόμα σεζόν όπου παρατηρείται δυσθεώρητη διαφορά από την 1η θέση πριν καν η σεζόν «ανάψει».

Είναι δεδομένο πως το κλαμπ μέχρι σήμερα δεν τρέχει μία γεμάτη από καλά παιχνίδια χρονιά και πως για να επιτευχθούν στόχοι χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση.

Μετά την ήττα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, οι προσωπικότητες μπήκαν στην ενδεκάδα. Ο Ιβάν ψάχνει την αγωνιστική άνοδο του συλλόγου μέσα από την δική τους βελτίωση.

Το δείγμα στα τελευταία παιχνίδια του 2021 ήταν θετικό, όμως για να έχουμε ασφαλή άποψη χρειάζεται να περιμένουμε τα ντέρμπι με Άρη και «αιώνιο». Ο κόσμος έδειξε πως περιμένει μία σπίθα για να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού διψά να δει ξανά έναν ανταγωνιστικό σύλλογο, η απόσταση από τους άλλους παραμένει, όμως είναι μικρότερη από ό,τι ήταν πριν από λίγους μήνες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News